Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Pico 75TC+Rocket R, Cloupor mini+Cobra, Koopor mini+Cobra od 16.11.2012 vaping a 22.11.2012 poslední pyro eCF Brno - RETROHIPSTER FETIŠISTA
Krucifixhimlhergot, chtěl jsem taky přidat autogram, ale když otevřu stránku, všechno mi zamrzne, musím shodit i eCF. Jinde mi všechno funguje normálně. Že by sabotáž od CIA ?
"Cítíte-li se bezvýznamní a bezmocní, vzpomeňte na to,že vaše hov.no dokázalo zavřít celý aquapark.."
"Svobodní lidé by nejenže měli být ozbrojeni a vycvičeni, ale měli by také mít dostatek zbraní a střeliva, aby si udrželi nezávislost vůči každému, kdo by se pokusil je neoprávněně omezovat, a to včetně jejich vlastní vlády."
PRAVIDLA mani padmé húm 13. 2. 2013 v 17 hodin jsem se stal vaperem, též kutilem a alchymistou. Nic jsem neušetřil, ale stal jsem se nezávislým na pyru!
"Cítíte-li se bezvýznamní a bezmocní, vzpomeňte na to,že vaše hov.no dokázalo zavřít celý aquapark.."
"Svobodní lidé by nejenže měli být ozbrojeni a vycvičeni, ale měli by také mít dostatek zbraní a střeliva, aby si udrželi nezávislost vůči každému, kdo by se pokusil je neoprávněně omezovat, a to včetně jejich vlastní vlády."