• Reklama
Trika eCF Patron eCFSeznamka eCF

Je tu nějaký počítačový expert? RADY

Chcete diskutovat o posledních novinkách ze světa počítačů a Internetu, nebo třeba chcete nějakou radu? Zde je pro to ideální místo.

Moderátoři: dlouhejbil, Grif, Joker, jura-p

Je tu nějaký počítačový expert? RADY

Příspěvekod unchained » sob 09. dub 2011 18:30:29

Zavirovala jsem si comp, tak jestli nekdo poradi... :D
NOD32 mam placeny - nenasel nic, zkousela jsem SPYBota, neco nasel, opravil, ale nepomohlo to...

Jednou za cas mi zkratka vyskoci okenko s hlaskou:
C:\UNCHAI~1\AppData\Local\Temp\5062EE~1.EXE
The NTVDM CPU has encoutered an illegal instruction.
CS:0562 IP:021f OP:63 6f 6c 66f 72
Choose 'Close' to terminate the application.

a NOD mi vyblokuje asi sest veci... Nevim, co s tim... Takhle to vypada:

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Joye eGo+atty 510 a LR 306 - I am a dripper... :o)
Obrázek

Nikdy se nehádejte s blbcem... Stáhne vás na svou úroveň a tam vás umlátí zkušenostmi... :o)
Uživatelský avatar
unchained
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 740
Registrován: úte 29. bře 2011 16:05:43
Bydliště: Příbram
Nejvyšší skóra: 7

Reklama

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod hladik2 » sob 09. dub 2011 18:45:12

Vyčistit počítač ze systemu(vyčištění disku) ,ten odstraní všechny soubory ,temp,historii atd.Pak provést obnovení systemu do poslední funkční pozice.Po té zkontroluj system na přítomnost virů.
Od 18,1,2011 E-kuřák Grip+Ismoka .,
Obrázek
iStick 50W
Uživatelský avatar
hladik2
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 438
Registrován: čtv 10. úno 2011 10:46:00
Bydliště: Stará Boleslav alias Stará Boule a na tom skůtru to nejsem Já
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod unchained » sob 09. dub 2011 18:57:50

Zkusim, ale mam vitr to vypnout, tohle je muj druhy problem s virem v zivote a pri prvnim jsem po restartu pocitac uz nenahodila...
Joye eGo+atty 510 a LR 306 - I am a dripper... :o)
Obrázek

Nikdy se nehádejte s blbcem... Stáhne vás na svou úroveň a tam vás umlátí zkušenostmi... :o)
Uživatelský avatar
unchained
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 740
Registrován: úte 29. bře 2011 16:05:43
Bydliště: Příbram
Nejvyšší skóra: 7

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod hladik2 » sob 09. dub 2011 19:01:45

S tím by si měla poradit právě ta obnova systemu.
Od 18,1,2011 E-kuřák Grip+Ismoka .,
Obrázek
iStick 50W
Uživatelský avatar
hladik2
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 438
Registrován: čtv 10. úno 2011 10:46:00
Bydliště: Stará Boleslav alias Stará Boule a na tom skůtru to nejsem Já
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod SandySmokers.cz » sob 09. dub 2011 19:16:31

Obnova systému z XP (resp. win obecně) je většinou mizerná, tak hodně štěstí :D .
Koukám, že ti to detekuje nějakej .gif, tak to zkus projet CCleanerem, ten ti promaže kde co a v klidu a potom uvidíš.

Ale třeba už plácám kraviny, protože na win už nějakej čas nejedu a zavirováno jsem nikdy neměl. Nevím jak to lidi děláte :)

Případně, pokud najdeš přímo zdroj kterej ti to "infikuje", stáhni nějaké Live CD Linuxu, nabootuj z něho a ten soubor prostě smažeš (kdyby z win nešel).
Uživatelský avatar
SandySmokers.cz
Prodejce
Eyjafjallajökull
Eyjafjallajökull
 
Příspěvky: 3443
Registrován: ned 11. dub 2010 17:19:29
Bydliště: Pardubice
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod hladik2 » sob 09. dub 2011 19:20:39

Tento dotaz jsem také chtěl položit.Jak se to někomu povede????.Spíše má zasušenkováno a antivir to nemá rád,každopádně to dopadne dobře :hand
Od 18,1,2011 E-kuřák Grip+Ismoka .,
Obrázek
iStick 50W
Uživatelský avatar
hladik2
e-Soptík
e-Soptík
 
Příspěvky: 438
Registrován: čtv 10. úno 2011 10:46:00
Bydliště: Stará Boleslav alias Stará Boule a na tom skůtru to nejsem Já
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod unchained » sob 09. dub 2011 19:25:24

Sandy: Hele, to je tak, kdyz clovek krade (ale fuj, zkousi hry, aby vedel, jestli si je ma koupit :D )... :) Ale co mam NODa, tak se mi to nestalo, tohle je prvne... Rozbaluju (NEINSTALUJU, jen rozbaluju slozku) si tak stazenou hru, NOD zapiskal ze ma trojaka, tak mu rikam ze hodnej kluk... Vsechno jsem to vyhazela, jako vzdycky, kdyz takhle NOD neco najde a najednou tenhle paskvil, sama nechapu...

Problem je, ze ten soubor, ktery mi to hlasi, jsem smazala (pocitac jsem ale zatim nerestartovala - jak rikam, mam strach... :D) a dela to furt...
Joye eGo+atty 510 a LR 306 - I am a dripper... :o)
Obrázek

Nikdy se nehádejte s blbcem... Stáhne vás na svou úroveň a tam vás umlátí zkušenostmi... :o)
Uživatelský avatar
unchained
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 740
Registrován: úte 29. bře 2011 16:05:43
Bydliště: Příbram
Nejvyšší skóra: 7

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod SandySmokers.cz » sob 09. dub 2011 20:06:01

Tak jednou to vypnout budeš muset, tak je jedno jestli teď nebo až potom :D .
Opravdu jsi ten soubor smazala?
Projela jsi všechny dočasný soubory?
Pokud jsi to opravdu jen rozbalovala a neinstalovala, tak se nemáš myslím čeho bát :) .

Ach jo, to jsou ty loupežníci :D
Uživatelský avatar
SandySmokers.cz
Prodejce
Eyjafjallajökull
Eyjafjallajökull
 
Příspěvky: 3443
Registrován: ned 11. dub 2010 17:19:29
Bydliště: Pardubice
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod marcuspedro » sob 09. dub 2011 20:09:46

Ještě bych zkusil eset online scaner - projede vše i archívy, ale je to na celou noc. Vyhledej si ho přes internet explorer - tak se nemusí instalovat. Hodím ti link do SZ
2x Bateriový grip UT2600 od J.McG, E-Liquid si míchám sám dle své chuti z komponentů Inawera 9mg (VPG 18 + VPG 0), Cartomizer eGo X2™ DUAL COIL - 5ml, eGo clear echomizer v3 (CC) (1,6ml)
Oblíbený shop viewtopic.php?f=37&t=662

E-kouřím od 5/2010 a pyro jsem neměl od 25.7.2010
Obrázek
幫助和保護
Uživatelský avatar
marcuspedro
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 165
Registrován: pon 17. led 2011 1:34:40
Bydliště: Cheb
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod unchained » sob 09. dub 2011 20:44:10

Tak to vypada, ze vyreseno... :) Umistila jsem dle navodu nejake logy na forum a pachatel se nasel - tvarilo se to jako Adobeupdate... :D Je to pryc a zatim to vypada, ze je klidek a pohoda... :)
Nj, loupeznice se stydiii... :D
Hlavne ze je to vyreseny... :)
Joye eGo+atty 510 a LR 306 - I am a dripper... :o)
Obrázek

Nikdy se nehádejte s blbcem... Stáhne vás na svou úroveň a tam vás umlátí zkušenostmi... :o)
Uživatelský avatar
unchained
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 740
Registrován: úte 29. bře 2011 16:05:43
Bydliště: Příbram
Nejvyšší skóra: 7

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod Martinek07_CZE » sob 09. dub 2011 21:46:18

unchained píše:Nj, loupeznice se stydiii... :D


Neboj,nejsi jedina...ja delam to samy.Nejdriv vyzkousim a pak koupim kdyz se mi to libi.
Dýmám grip BOMBSHELL,Duralon,Grif grip-Mourek,Lavatrubka a VMax
kapu do LR 306,LR 901, HV 6 ,sem tam nasadim patronu s ptb ,WillPro 7,tank od Thumse,clear echomizer,Vivi Nova,C3-S5 a Odysseus od Imea
Liquidy Inawera,prichute FA a WG
Čudím e-cigárko od 15.7.2010 - od té doby 1x pyro
eCF Plzeň a okolí
Obrázek

„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Uživatelský avatar
Martinek07_CZE
e-Kuřák
e-Kuřák
 
Příspěvky: 191
Registrován: ned 18. črc 2010 10:45:10
Bydliště: Dolní Lukavice - Plzen - jih
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod prokyno » sob 09. dub 2011 21:51:37

Zalezi v jakem smeru a jak na co:-) pocitace mame i treba na kolo :-) nebo uz i v mikrovlnce :-)
eGo-T momentalne Clearomizer XL+michani jiz michanych naplni :-)+ Giantomizer 2generetion 3RD s Red Bull The Best of Pyro sem nemel od začátku e-kouření t.j.23.3.2011
Okolí Brna
eCF Brno
Obrázek
Když jsi se narodil, tak ty jediný jsi plakal a všichni se smáli. Žij tak, až jednou budeš umírat, aby všichni plakali a ty jsi se smál.
Uživatelský avatar
prokyno
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr
 
Příspěvky: 306
Registrován: sob 09. dub 2011 21:48:21

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod unchained » sob 09. dub 2011 22:02:16

Martinek07_CZE: V nekterych pripadech je to i lepsi reseni, pamatuju si, kdyz vysel Fallout 3, kamarad si koupil original, vecne problemy a loupezna verze byla mnohem mene zabugovala a fungovala trikrat spolehliveji... :) Vzdycky jsem se mu rehtala, kdyz mu to spadlo a ja hrala 22 hodin v tahu... :D (Fuuuj, ostuda jedna... :D )

prokyno: Uz dobre, uz je to vyresene... :)
Joye eGo+atty 510 a LR 306 - I am a dripper... :o)
Obrázek

Nikdy se nehádejte s blbcem... Stáhne vás na svou úroveň a tam vás umlátí zkušenostmi... :o)
Uživatelský avatar
unchained
e-Dýmal
e-Dýmal
 
Příspěvky: 740
Registrován: úte 29. bře 2011 16:05:43
Bydliště: Příbram
Nejvyšší skóra: 7

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod Fido » stř 24. srp 2011 1:06:01

Tak teď budu potřebovat radu experta i já.
Co nastavit za parametry komunikace mezi usb portem a tiskárnou? A kde to konkrétně nastavit.
Mám Suse 11.4. a při pokusu tisknout to po chvíli vyhodí chybu komunikace. Dělá to na několika PC s touhle verzí a na stejných pc předchozí verze ale i jiné distribuce (např. Debian) fungují v pohodě takže v HW problém není (etc/cups/printers.conf má všude stejné parametry). Všechno ostaní na usb funguje (flashky, modemy, externí disky, ...) jen tiskárny ne (žádná, zkoušel jsem Oki, Samsung, Epson, HP a Kyoceru).

Zatím tisknu přes ethernet, protože mám v tiskárně síťovou kartu ale tisk přes usb bych rád rozchodil.
Uživatelský avatar
Fido
e-Sentinel
e-Sentinel
 
Příspěvky: 1972
Registrován: stř 14. dub 2010 14:47:18
Bydliště: Praha
Národní vlajka:
Czech Republic

Re: Je tu nějaký počítačový expert?

Příspěvekod Conan » stř 24. srp 2011 8:20:12

A jak máš dlouhý USB kabel?
Něco podobného jsem vyřešil záměnou za stíněný a kratší USB kabel.
A nebo zkus W klasiku - odebrat a znovu nainstalovat ovladače :D
Joey 510
Obrázek
Uživatelský avatar
Conan
Kuřák
Kuřák
 
Příspěvky: 63
Registrován: úte 24. kvě 2011 12:45:00
Bydliště: Plzeň

Další

Zpět na Počítače a Internet

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník