Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p
Rebelka píše:kdyz jezdim tak v aute nekourim uz od dob kdy sem hulila pyro ale kdyz treba stojim na srankach tak jasne to si par sluku dam... nebo kdyz cekam na krizovatce a pred sebou jeste 4 auta a provoz velikej proste kdyz je na to klid .. moje wecko ma svoje mistecko v aute kde je pekne po ruce ale neprekazi. Snazim se jezdit co nejvic bezpecne a po prave pri rizeni do ruky nepatri ani mobil ani cigaro. At uz analog nebo ecko. Odvadi pozornost ktere nekdy neni dost.
poutnik píše:Jezdím hodně, ač nejsem řidič z povolání. Mám dobře přez 1mio ujetých km, a 2 nehody (lehké, jen plechy), které jsem nezavinil (trefili mě jednou do předního blatníku, a jednou zezadu).
V autě jím, piju (vodu samo.... ), e-kouřím, telefonuju (handsfree). Ke klidu při jízdě mi hodně pomáhá automat s adaptivním tempomatem (na dálnicích a vhodných silnicích).
Mám naplněné a nachystané 2 e-ciga, to nějakou dobu vydrží. Když potřebuju doplnit, zastavím si (nechci se pokapat liquidem).
Tak asi tak.
dlouhejbil píše:...Navíc začne i spolujezdec.a netuším jestli se to co vydechujem,nebude chytat na přední sklo.Pak se to špatně meje...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník