• Reklama
FastTech

Pomáhá e-cigareta odvykat???

Zde se pokusme dojít k jasným a jednoznačným závěrům a rozšířit tak naše informace z webu.

Moderátoři: dlouhejbil, Joker, Grif, jura-p

Re: Pomáhá e-cigareta odvykat???

Příspěvekod Davidak » úte 11. říj 2016 15:25:10

Jsem letitý kuřák a jsem zvědavý, jak mi pomůže e-cigareta odvyknout. Kdyby to bylo alespoň na 80 % byl bych rád. Moc dobře se mi čte, že se někteří vzdali cigaret úplně, to hned motivuje a těší víc!:)
Davidak
e-Holátko
e-Holátko

Reklama

Herní streamy na Twitch.tv a záznamy na YouTube.

Příspěvekod Jirkator » pát 14. říj 2016 13:00:36

Nejde to samo. Budeš muset i chtít se pyra zbavit. Většina ze začátku prokládá e-cigaretu pyrem (já osobně asi 4 měsíce), někdo to vymění přes noc, ale věř mi, že je mnohem snazší přestat s pyrem za pomoci e-cigaret. Ale nebudeme si nic nalhávat, někdo to vzdá a po čase se z různých důvodů ke klasice vrátí. Nejčastěji to bývá pohodlnost.

[ Post made via Android ] Obrázek
Existuje plno způsobů jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Vapuji od 8.2.2012, ale kromě zdraví jsem neušetřil nic.
Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Rychart » pát 14. říj 2016 14:06:51

Já bych cigára odložil hned. Mnoho lidí, které znám a nepřestali hned, prostě ke kouření ještě přidali vaping a vapují tam, kde se kouřit nesmí.

[ Post made via iPhone ] Obrázek
Poslední cigareta padla 17.3.2015 a od té doby nekouřím, ale pouze inhaluji :)
Od 15.9. 2016 nepoužívám nikotin.
Rychart
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Muroň » pát 14. říj 2016 14:51:56

Do nedávna jsem měl hypotézu, že kdo tahá přímo do plic, přestane s pyrem snáz. Ale potkávám opakovaně výjímky. Sám jedu tak 80 MTL/20 DL a mozek reaguje na atík resp. driptip a automaticky podle toho potáhnu. Souhlasím s tím, že kdo pyro neodloží hned nebo aspoň brzy, bude to kombinovat i nadále.
X-Pro,G-Priv,AL85,IPVD3S,Vesta,V-IT,EvicyVTCmini,VTwo,CuboidMini,Pico75,Squeeze1a2,Baby,iPower80,HCigarVT75,iJoyCpt,AspireCF,LuxoticBF,StentorianRAM/ DvarwyMTL,Kayfuny5,Prime,V3mini,Lite'19,BYKAV8,TFGTR,DS2K16,AromacRDTAV2,OBSAce,Crius,Engine,Cheetah,ProfileUnity,Recurve,OdeonV2,FodiF2,Merlin,Siren1+2,Fuji,DropSolo,Etna,TFV8,Manta,LimitlessCE,SquapeXRDA,Entheon,NarCa,WaspNano,HakuPh,GalaxiesRDA
Muroň
e-Soptík
e-Soptík

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Jirkator » pát 14. říj 2016 15:00:14

Já začínal s eGo-W, tam ten přechod byl těžší, než dnes s těma fabrikama na mlhu.

Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod kmotor » pát 14. říj 2016 15:14:05

fajcil som od 16-tich jednu krabicku denne. EDIT no vieme ako to chodi - navsteva krcmy alebo nervozita v praci/skole - niekedy ani dve krabice denne nestacily. :-D V cervenci som si kupil prvu e-cigaretu a kombinoval som to.

pred dvoma tyzdnami som prestal s klasikou a idem uz iba elektroniku. bolo to lahsie, ako som cakal. ziadne triasky, krizy, abstaky - sam iba cumim, ako to zvladam. vobec mi to nechyba, uplne som si zvykol na ecigo. :broken
Obrázek
kmotor
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik

Příspěvekod brabeva » pát 14. říj 2016 18:27:54

Z cigaret na e cigaretu jsem přešla ze dne na den a vapuji již 4,5 roku. Ale nedovedu si představit nevapovat :D
Grifův grip Pitrýsek, indulgence V4, eCab-L, Eleaf IStick basis- Protank mini, ego one
Vapuji od 29.1.2012
brabeva
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod fantomas6907 » pát 14. říj 2016 18:54:24

Také v tom jedu cca 4 roky a nemám v plánu přestat. Důvod je že krom závislosti mě to baví a je to super koníček

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
itazte MVP,itazte VTR,Hammer mod,protank-vata,E-liquid:Dirty Base Neutral,RedEnergy,Cola,ReggaeNight,BlacFire,Camel,AmericanType,RedMix,Vanila,Peanut,Desert Ship,Pinacolada,Dub.drevo,Arbuz,Don Hill,
fantomas6907
e-Holátko teoretik
e-Holátko teoretik

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod vilda42 » pát 14. říj 2016 19:33:48

Už jsem načal 7. rok a nemíním přestat, holky mě už nezajímají, tak alespoň něco
[url=http://e-cigaretafans.eu/][img]http://tak jsem značně pročistil zásoby, elektronika žádná, pouze Sentinel, Launcher a woodyho grip, jinak kapačky, Steamboy, Aqua, Kayfun a Atty, k tomu mračna liquidu a příchutí
vilda42
e-Soptík
e-Soptík

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Ladin » pát 14. říj 2016 19:45:51

Odložit pyro mi trvalo týden. Je lepší co nejdříve. Začal jsem na 24 mg s eGo + CE4 a divím se,
že s touto sestavou jsem pyro odložil. Poté co jsem si koupil lepší HW, se z vapingu stal koníček
a vychutnávačka. Normální vaping střídám s potahováním do plic, podle příchuti. Oboje na 3mg.
2x Thinkvape Finder 167 DNA,Presa,Pico,Nemesis,Chi you,eGo,Aromamizer V1,V2,
Supreme Lite,Supreme,NextGen,Nextasis,Skyline,Ammit 22,Kayfun V3 mini,Pico RTA,
Kamikaze,Cheetah,Delivape,Cubis Pro,Mini Protank 3

Neříkej, že to nejde, raději řekni neumím. :)
Obrázek
Ladin
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Dýmal
e-Dýmal

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Jezevec10 » pát 14. říj 2016 21:29:45

5.1.2012 jsem naplnil svoje první ego-w,taky 24mg.Noční jsem prožil ještě s klasikou,od druhého dne dodnes jen elektro.Teď míchám 3mg-ale cca 8ml za den.Asi je nejlepší pyro opustit hned.

[ Post made via Mobile Device ] Obrázek
Jezevec10
Kuřák
Kuřák

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Jirkator » sob 15. říj 2016 19:22:43

Tak určitě... :)

Jirkator
e-Sentinel
e-Sentinel

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod Davidak » čtv 27. říj 2016 15:49:29

Mně to pomohlo a moc.
Davidak
e-Holátko
e-Holátko

Příspěvekod Filipes77 » úte 08. lis 2016 14:46:16

Dovolte, abych se i já přidal se svojí troškou do mlýna. Po cca 20 letech kouření, ke konci cca 20 za den, jsem jednou v neděli dostal nápad, že bych mohl zkusit tu e-cigaretu s tím, že by mohla klesnout spotřeba klasických cigaret, časem třeba i na nulu. V pondělí zakoupeno AIO, v úterý zprovozněno a zároveň dokouřena krabička s tím, že to zkusím a odpoledne si kdyžtak skočím pro cíga. No zatím jsem si pro ně neskočil a to to úterý bylo před více jak pěti měsíci. Za těch 5 měsíců jsem si dal 2 šluky z normální cigarety a vůbec mi to nechutnalo, naopak hrozně mi to smrdělo. Díky e-cigaretě netrpím absťákem, nebřibral jsem, lépe se mi dýchá atd. Jen jsem teda moc neušetřil, neboť k původnímu AIO přibyl cca po měsíci Mega Twist+ a od října jedu duo CUBOID a CUBIS.
Filipes77
e-Holátko
e-Holátko

Příspěvekod Hans82 » úte 08. lis 2016 15:06:39

Tak když jsem přestával poprvé, tak jsem měl v sobě taky to, že si musím koupit krabičku a mít jí v záloze, kdyby náhodou něco. Ale vtip byl v tom, že mě ty cíga zkrátka vždycky lákaly. Takže jsem je tahal sice míň, ale ještě dost. Jednou jsem si krabičku nekoupil a bylo to. Nebylo to doma, takže mě to nechybělo. Stejně jako je to třeba s brambůrkama a nebo cukrovinkama.

Přecházet k vapingu podruhé už bylo hodně jednoduchý, protože člověk z vlastní zkušenosti ví, že to funguje. Přiznám se, že i teď někdy po cígu sáhnu. Záleží hodně na prostředí nebo náladě. Někdy si dám třeba 3 cíga za den, ale pak další dva dny žádnou a další den třeba dvě, jednu. No a světe div se, vůbec mi nevadí, že mám doma načatou krabičku a spíš si říkám, že je bomba, když mi vydrží třeba 10 dní rozbalená. :D Dřív jsem šel ráno do práce a koupil krabku. No a po cestě zpátky jsem se raději někde zastavil, protože co kdybych náhodou nemohl spát a neměl v noci co kouřit.
V současné době odpařuji na dynamické dvojce:
Eleaf iPower 80W + Digiflavor Siren 22 GTA MTL/Eleaf iPower 80 W + Geekvape Ammit
Hans82
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr

PředchozíDalší

Zpět na Fakta a Mýty