• Reklama
FastTech

E-kuřácký guláš - volná diskuse o e kouření

Vaše zkušenosti a zážitky, bez ohledu na model e-kuřiva.
SOS dotazy na téma e-kouření-pouze první pomoc!!, E-kuřácký guláš - volná diskuse

Moderátoři: dlouhejbil, Grif, Joker, jura-p

Re: E-kuřácký guláš - volná diskuse o e kouření

Příspěvekod korwin » pát 08. zář 2023 8:22:32

:D to je pak těžké... kvalitní zařízení něco stojí, ale fungují a vydrží... mám starší verzi VV pulse a je v pohodě
... takže pak jedině koukat po bazarech a vzít něco z druhé ruky :mrk
korwin
Dobrá duše eCF
Dobrá duše eCF
e-Kuřák
e-Kuřák

Národní vlajka:
Czech Republic

Reklama

Herní streamy na Twitch.tv a záznamy na YouTube.

Příspěvekod camelka » pon 11. zář 2023 9:19:15

Mrpedro zkus Číňana zde
https://www.sourcemore.com/catalogsearc ... /?q=Squonk
Sice maji poštovné, ale pořád je to levnější než u nás...

Odesláno z mého moto g(60) pomocí Tapatalk
Obrázek
Aegis Geek vape, HCIGAR Warwolf, Sigelei Minibook TC, Pico Squeeze 2, eVic VTC Mini, Pico TC 75W, Pico Mega, Cuboid Mini, Smoant mini, Wismec Presa 75W TC, Kayfun V5, Skyline, Dwarv, Berserker V2 MTL RDA... Míchám všechno možné.
camelka
e-Kuřák fajnšmekr
e-Kuřák fajnšmekr

Příspěvekod mrpedro » pon 11. zář 2023 13:09:49

Levnější je asi jedno, ale nemají ani jeden kus, vše Sold Out :-(

https://www.sourcemore.com/catalogsearc ... c&q=Squonk
ObrázekObrázek
A ano, jsem i na dalsich forech, a ne, vubec me to nevadi. :chuckle
mrpedro
e-Kuřák
e-Kuřák

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod BuTHCer » stř 31. led 2024 23:39:35

Ahoj všem, zejména těm z vapovaciho pravěku :-D. Přátele přemýšlím, ze bych si udělal radost a pořídil od TVGC Rook a zajímalo by mě jestli to stojí za to, samozřejmě jakákoli zkušenost a koment bude super, ale tenhle atik kromě xylem v kombinaci s vatou, lze nabuildovat s meshi, viděl jsem nějaký videa ohledně oxidace a myslím, ze to nebude o tolik těžší než tu mesh dneska v době podové sehnat.

Na vate jsem při troše štěstí schopnej odjet den, maximálně dva, takže hlavně řeším jestli se ta mesh nějak vypaluje at rovnou se spiralkou nebo třeba zapalovacem mimo, protože ten proces vypadá na delší lokty než výměna vaty a pokud by člověk měl oxidovat častěji než 1x za měsíc, tak mě to asi nezajímá a celkově časy, kdy se tu mesh řešila jsou už dávné, takže mě i zajímá jestli je tu někdo kdo na tom jel a stále jede a nebo postupně přešel na vatu. Jedu převážně tabaky, takže tam trosku věřím, ze na chuť by mohlo byt přínosné, ale nevím ty ostatní okolnosti. Takže budu rad za každý postřeh.

Btw od TVGC jsem před 3 měsícema pořídil Millennium RTA, nadhernej atomizer, skvělá chuť, perfektní potah a cely tři měsíce, bojuju s kapkou liquidu ve vzduchu a s uchlastavanim vaty, ale je proste skvelej takže to pokaždé svedu na nešikovný ruce a dal zkouším :-D. Přátele díky a dobrou noc

[ Post made via iPhone ] Obrázek
BuTHCer
e-Kuřák
e-Kuřák

Příspěvekod panel1 » stř 06. bře 2024 21:44:48

jedu už pidi krabičku cthulhu aio a vatu, primárně

ale celou dobu od pravěku i původní genisis, mesh vydrží klidně rok, ta rulička jak to jednou zoxiduje, není co řešit
spirálu vypálit podle chuti soudruha, očistit kartáčkem trochu, opláchnout pod vodou, snadná rychlá údržba
když dáš tlustej drát, můžeš vypalovat a vypalovat dokud se nepřepálí jednou a pak už musíš přemotat :rofl

je to fakt neúnavný

na chuť, na tabáky, je to mega přínosný, oproti vatě je to 1000% do chuti, prokreslí se to

záznam pro budoucí generace:
genisis klasika
ruličku z meshe, může v tom bejt díra, může bejt i plná, funguje oboje
pak jsou tam různý tlaky a podtlaky
může něco trochu uchcávat když se atík položí a tak
ale dejme tomu s dírou, namotat ne úplně natěsno ruličku

a pak ideálně opálit, zoxidovat, rychlejš se to pak chytá, ale nemusí to bejt, jde to i bez toho

pak drát
ss316 za mě, aspoň 0.3
nechce to moc malej odpor, moc to pak topí
bejvalo to myslim 5 otoček 0,3 drátem ss316 na mesh průměr 3mm, podle díry
zlatej grál

no a pak vyblikávat drát
blik blik žhavit blikat
strkat do toho něčim do toho hotspotu ať se nesvaří s ruličkou meshe
občas to trochu zakápnout liquidem ať se to snaží

no, a je to

a až to bude chutnat po uhlí, na Balabenku, tak to oškrábat trochu a vypálit, opláchnout, a jedeme dál

a můj tip na aroma, tabáková, LAVAPE do čech opět tahá delikátní Atmos lab, za mě maxx a gina top chutě

zlatej grál

chce to zkusit
panel1
e-Kuřák
e-Kuřák

Příspěvekod Profivapers » pát 08. bře 2024 7:09:23

Já už používám převážně tyhle. Z toho mám vždycky tak tři v provozu, protože se o to už moc nestarám. Ještě mám nějaký, ale to občas zprovoznim tak z nostalgie. :chuckle

Obrázek
Profivapers
Nezbedný kamna
Nezbedný kamna

Národní vlajka:
Czech Republic

Příspěvekod BuTHCer » čtv 14. bře 2024 19:59:48

Ahoj pánové, děkuji za reakci, do Rooka jsem nakonec šel, je to krasnej kousek, prostě zpracování od TVGC je bozi.

Mesh jsem měl jen v páskách takže jsem ze dvou udělal rulicku, já teda neblikal, nejdříve jsem pálil zapalovacem, pak udělal rulicku, pak ji vždycky rozhavil zapalovacem a ponořil do vody, pak jsem ji zakapl liquidem a zapálil taky aspoň pětkrát. Udělal spiralku a celej natesenej zkusil, dobrý ale dávalo mi to dryhity. Mezitím přišla jediná sehnatelna mesh a postup jsem opakoval a už bylo všechno v pořádku. Po technicky stránce.

Co se samotného vaping týká, tak když se spiralka začala napakovali, tak liquid začal rychle tmavnout přes tu mesh. Zkoušel jsem mesh vyndat a nad ohněm vypálit, jenže pak už to neslo tak jsem zkoušel vypálit i se spiralkou, spiralka se prasila stejně rychle jako s vatou. A najednou jsem zjistil ze mi to zaprasilo jeden sloupek na atiku. Takze jsem to vyčistil a nahodil vatu.

Co se chuti týká, tak první tank byl fajn, ale ze bych cítil nějaký extrémní rozdíl to asi říct nemůžu. Jak se to začalo napalovat tak chuť víceméně mizela, zážitek určitě fajn, ale asi Zuzanu u vaty.

Když si psal o maxx od atmosféra, tak to byla moje úplně první příchuť, a vůbec mi nesedla, cejtil jsem z toho kokos a od ty doby tabaky s kokosem neberu. Já mám hubu rozmlsanou tabacherkou a TVGC to jsou dokonalý tabaky, jen vata vydrží dva tanky, takže nemůžu mít na allday vape, takže tam jedu takový jednoduchý jako Red tabbaco od Imperie, nebo euliquid.

Peněz za rooka nelituju, je to fajn rdta, má docela fajn chuť, dobrej potah…

Mějte se pratele

[ Post made via iPhone ] Obrázek
BuTHCer
e-Kuřák
e-Kuřák

Příspěvekod Lubis » pon 18. bře 2024 21:16:25

Tak to ja slavim rok abstinence :dance
Obrázek
Lubis
e-Soptík
e-Soptík